Kezdőlap

Tanévnyitó

 

Tisztelt Szülők, kedves Tanulók!

Tanévnyitó Ünnepségünket a járványügyi rendelkezéseknek megfelelően szeretnénk megszervezni.

2020.08.31-én 17:00 órai kezdettel csak a leendő első osztályosokat várjuk rendhagyó Tanévnyitónkra.

A többi évfolyamon tanuló diáknak (2-12. évfolyam)az első tanítási napon a második órában hangosbemondón keresztül fogjuk megtartani a Tanévnyitót. Megkérjük a Tanulókat, hogy az első tanítási napon fehér, ünnepélyes felsőben jelenjenek meg!

További tájékoztatásainkat és egyéb információkat az első tanítási nappal és az iskolakezdéssel kapcsolatosan a KRÉTA rendszeren keresztül fogjuk küldeni.

Első osztályosoknak szóló Tanévnyitó Ünnepség

Időpont: 2020.08.31. 17:00 óra

A kis elsősök és szüleik 16:40 órától jöhetnek be az iskola épületébe. A szülők felkísérik a gyermeküket a tanterembe, majd a színházterem karzatain tudnak állóhelyet foglalni.

A szülők ekkor hozhatják be gyermekeik számára a tanévkezdéshez szükséges eszközöket, melyeket az osztálytanítókkal előzetesen megbeszéltek (augusztus 24-én 17:00 órakor számukra tartott tanév előkészítő szülői értekezleten).

 Kérjük, hogy a tanulókat maximum két felnőtt családtag kísérje el az ünnepségre, számukra szintén a színházterem karzatain fogunk tudni állóhelyet biztosítani. A Tanévnyitó Ünnepélyen más kiskorú gyermek nem vehet részt.

Megkérjük a Szülőket, hogy amennyiben szükségesnek tartják, használjanak maszkot, esetleg gumikesztyűt, illetve tartsák be a szabályokat! A tanulóknak sem kötelező maszkot viselni.

 

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Itt vagy: Home egyéb Tájékoztatás tanévnyítóról
Find us on Facebook