Kezdőlap

Tisztelt Szülők!

Intézményünkben is tantermen kívüli, digitális munkarend lépett életbe. Várhatóan a hét második felétől (szerda) elkezdődik a távoktatás. A kollégák felveszik a kapcsolatot a gyerekekkel. A tananyag közvetítése és ellenőrzése első sorban a KRÉTA - rendszeren keresztül történik. A tanárok használhatják a korábban létre hozott facebook csoportokat és emailes elérhetőségeket. A feladatokat egy hétre előre határozzuk meg, az általános iskolában napi bontásban.

Tanulóink a KRÉTA-rendszeren keresztül tudnak haladni a tananyaggal napról napra, itt kapnak segítséget az otthoni munkavégzéshez. A szülők is ezen a csatornán tudják figyelemmel kísérni a gyerekek feladatait, haladását. Kérem, hogy napi szinten kövessék a KRÉTÁ-ban rögzített feladatokat és a tanárok által küldött üzeneteket!

Tennivalók:

1. Első lépésként, kérem, ellenőrizzék, hogy Önök be tudnak-e lépni a Kréta felületére: 

https://klik030531011.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login

Belépési kódokat év elején kapott minden Szülő. Akiknek belépési problémái vannak, jelezzék az szabadhegyi.iskola@kabelnet.hu email címen.

 

2. Ellenőrizzék, hogy gyermekük be tud-e lépni a rendszerbe:

felhasználónév: OM-azonosító (megtalálható a diákigazolványon is)

jelszó: a születési dátum kötőjellel elválasztva: 2001-01-01 formában

3. Kövessék figyelemmel az aznapi órákhoz kapcsolódó tananyagot, oktatási segédletet a Házi feladat modulban.

4. Ügyeljenek arra, hogy a gyerekek minden nap foglalkozzanak a feladott leckékkel, kérem, hogy minden nap ellenőrizzék a gyerekek önálló munkavégzését.

5. Szükség esetén a tanárokkal az eddig használt csatornákon, illetve a KRÉTA üzenetküldő funkcióján keresztül tudnak kommunikálni.

6. Osztályzatot az otthoni feladatokra tudunk majd adni, hogy le tudjuk zárni a második félévet.

Ez a rendkívüli helyzet mindannyiunktól több türelmet, figyelmet, együttműködést igényel. Ahhoz, hogy a gyerekek hatékonyan és zökkenőmentesen tudjanak otthon tanulni, nagy szükség van a felelős szülői magatartásra, támogatásra.

A legfontosabb az, hogy vigyázzunk egymásra! Kövessük és tartsuk be az aktuális rendelkezéseket, a gyerekek lehetőség szerint tartózkodjanak otthon! A nehézségek, kényelmetlenségek mellett próbáljunk lehetőségként is tekinteni erre a helyzetre, amelyből a lehető legtöbbet, legjobbat hozhatjuk ki közösen!

Kérem, hogy folyamatosan kísérjék figyelemmel iskolánk honlapját is!

Rémi Péter

intézményvezető

 

Itt vagy: Home Uncategorised Tájékoztató szülőknek a digitális munkarendről
Find us on Facebook